• img11
 • img12
 • img13
 • img14
 • img15
 • img1
 • img2
 • img3
 • img5
 • img4
 • img6
 • img7
 • img8
 • img9
 • img10

Συνέδρια - Σεμινάρια - Διαλέξεις

37ο Επαρχιακό Μαθητικό Συνέδριο Λυκείων και Τεχνικών Σχολών -

6 Μαρτίου 2019

Το 37ο Επαρχιακό Μαθητικό Συνέδριο Λυκείων και Τεχνικών Σχολών Λεμεσού με θέμα: "Οικολογία: Ο Ανθρωπισμός του Μέλλοντος", διοργανώθηκε από το Λύκειο Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, σήμερα 6 Μαρτίου 2019 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού. Το Λύκειο Λινόπετρας εκπροσωπήθηκε στο Συνέδριο από το τμήμα Γ11 με τη συνοδεία της φιλολόγου τους Μαρίας Ντακούλα.

8ο Παγκύπριο Συνέδριο μαθητών καθηγητών για τις θετικές επιστήμες - 22-24 Φεβρουαρίου 2019

Στο 8ο Παγκύπριο Συνέδριο μαθητών καθηγητών για τις θετικές επιστήμες που πραγματοποιήθηκε στις 22-24 Φεβρουαρίου στο Coral Beach Hotel & Resort στον κόλπο των Κοραλλίων, οι μαθητές Αιμίλιος Ελευθερίου, Γιώργος Σουτζής, Ελευθερία Αντωνίου, Εστέλλα Χειμώνα, Ευσεβεία Γερολέμου, Νεφέλη Χαραλάμπους, Νικόλας Γκοτσόπουλος και Πάρις Χατζηλοΐζου υπό την καθοδήγηση των καθηγητών τους, Γιώργου Μεσαρίτη και Ελένης Μιχαήλ Κοζάκου με γενική επιμέλεια της Β.Δ. Ντίνας Κιννή Μαλά, παρουσίασαν έρευνα σχετικά με τους τρόπους βελτίωσης του Δημόσιου Σχολείου.

 

Συμμετοχή στο 8ο Παγκύπριο Μαθητικό Συνέδριο Ολυμπισμού - 22/02/2019

Η συμμετοχή του Σχολείου μας στο 8ο Παγκύπριο Μαθητικό Συνέδριο Ολυμπισμού, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22/2/2019. Μπράβο σε όλους σας, καθηγητές και μαθητές, ακόμα μια εξαιρετική παρουσία του Λυκείου μας!!!

https://www.youtube.com/watch?v=as69ZIdmH24&feature=share&fbclid=IwAR1zqu6QupkIzdqHZYhhpmWE5qErInMSVXfnLleq9UBnxw4RHbNbXjvcogc

Συμμετοχή στην 3η Άτυπη Συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου - 19/02/2019

Συμμετοχή μαθητών/τριών του σχολείου μας στην 3η Άτυπη Συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου,στις 19 Φεβρουαρίου στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ημερίδα «Μαζί για ένα καλύτερο Διαδίκτυο»- 5/2/2019

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, μαθητές του σχολείου μας έλαβαν μέρος στην Ημερίδα με θέμα «Μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο» που διοργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, σε συνεργασία με τη CYTA και την MTN. Η Ημερίδα, πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» στη Λευκωσία, την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019 και έλαβαν μέρος οι μαθητές Φιλοκύπρου Φώτης, Σιάμισιης Αντρέας, Φώτης Σαζός και Στυλιανού Κατερίνα του Α23 και Καουρής Δημήτρης του Α21. Τους μαθητές συνόδευσε ο καθηγητής Πληροφορικής Βάκης Ιωακείμ.

Ημερίδα για το Μέλλον της Ευρώπης - 3/12/2018

Στις 3/12/18 το Λύκειο Λινόπετρας διοργάνωσε ημερίδα για το Μέλλον της Ευρώπης, την ενεργό πολιτότητα και τις ευρωεκλογές, με την συνεργασία του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Σχολεία Πρεσβευτές του Ε.Κ, στο οποίο συμμετέχουν 28 λύκεια παγκύπρια, 7 λύκεια της επαρχίας Λεμεσού .

Στην ημερίδα συμμετείχαν εκτός απο μαθητές του σχολείου μας, μαθητές απο το Λύκειο Απ.Πετρου και Παύλου, Απεητειο Γυμνάσιο και Λύκειο Αγρού, Λανιτειο Λύκειο, Λύκειο Κολοσσίου, Heritage private school, Γ´ Τεχνική Σχολή Λεμεσού.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Υπουργός Παιδείας κ. Κώστας Χαμπιαούρης, ο Επικεφαλής του Γραφείου του Ε.Κ. κ. Αντρέας Κεττής και ο δήμαρχος Αγίου Αθανασίου κ. Μαρίνος Κυριάκου. Εγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους μαθητές που έθεσαν ερωτήσεις και εξέφρασαν τις απόψεις τους.

Πρόγραμμα Υποδοχής Μαθητών από το Πανεπιστήμιο Κύπρου -  29/11/2018

Τα Τμήματα Α21, Α22, Α23 του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σήμερα μια σειρά από διαλέξεις στο πανεπιστήμιο Κύπρου, που σκοπό είχαν να φέρουν σε επαφή τους μαθητές με διάφορα τμήματα του πανεπιστήμιου.

Οι Μαθητές αφού χωρίστηκαν σε ομάδες παρακολούθησαν τις ακόλουθες διαλέξεις:

Α) Γνωρίστε το Τμήμα Χημείας
Β) Γνωρίστε το τμήμα Φυσικής
Γ) Γνωρίστε το Τμήμα Πληροφορικής
Δ) Γνωρίστε το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.

 

Ημερίδα αφιερωμένη στον Κύπριο ποιητή Κυριάκο Χαραλαμπίδη - 17/11/2018

Ημερίδα αφιερωμένη στον Κύπριο ποιητή Κυριάκο Χαραλαμπίδη πραγματοποήθηκε στις 17/11/2018 στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο "Πάνος Σολομωνίδης". Την ημερίδα παρακολούθησαν οι μαθήτριες του σχολείου μας Νεφέλη Νικολαίδη και Στεφανία Χριστοφίδου του Γ11 με τη συνοδεία των καθηγητριών τους Μαρίας Ντακούλα και Αλεξίας Καζαμία.

 

Αρχαιολογία – Εθνογραφία – Ιστορία - 19/10/2018

Η Εκπαίδευση των Μαθητών στην Παραγωγή Ταινιών Μικρού Μήκους - Ηµερίδα

Το Σχολείο μας συμμετείχε με ομάδα 10 μαθητών/μαθητριών της Κλασικής Κατεύθυνσης με τη συνοδεία των καθηγητριών τους κας. Ελένης Κοζάκου και Φανής Χατζηγεωργίου.